رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی با تاکید بر حضور فعال این دانشگاه در عرصه صنعت  از رونمایی نخستین دستگاه کاملا رباتیک برای خط مونتاژ تراکتورسازی ساخته‌ی دانشجویان این دانشگاه در آذرماه سال‌جاری خبر داد.

آرش رنجبران در نشست خبری به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز،با بیان این‌که ۵۷ درصد دانشجویان این دانشگاه را بانوان و باقی را آقایان تشکیل می‌دهد، ادامه داد: تعداد دانشجویان این دانشگاه دوسال گذشته ۵۵ هزار دانشجو بود که امسال به ۶۰ هزار دانشجو افزایش پیدا کرده است و با اتمام انتخاب واحدها به ۶۲هزار دانشجو ارتقا پیدا می‌کند که با این تحوالات این دانشگاه در حال توسعه است.

وی گفت: این دانشگاه طی دوسال قبل رتبه ۲۲ کشور را کسب کرد و سال گذشته به‌ رتبه ۱۶ ارتقا پیدا کرده و اکنون به رتبه چهارم رسیده است.

وی افزود: دانشگاه آزاد تبریز ۲۳آبان ماه سال ۱۳۶۱ به عنوان نهالی کاشته شد و امروز به عنوان یک درخت تنومند با بیش از ۴۰۰واحد دانشگاهی و با یک میلیون و ۲۰۷ هزار و ۸۶۴ دانشجو به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و استان یکی از پر افتخارترین مجموعه‌های علمی کشور بوده و شبکه علمی دانشگاه آزاد استان با ۳۵ واحد و مرکز که یکی از آن‌ها واحد مستقل علوم پزشکی و بیمارستان فوق تخصصی امام سجاد (ع) بوده که یک مجموعه کامل آموزشی است.

رنجبران با بیان این‌که خانواده‌ها برای فرزندانشان به دنبال مدرک نبوده است بلکه تضمین آینده‌ی آن‌ها را خواستار هستند، گفت: تعداد پذیرش دانشگاه آزاد نسبت به دو سال گذشته بیش از ۲۰درصد افزایش پیدا کرده که نشان از اعتماد و اقبال مردم از این دانشگاه است.

 

وی از اخذ چهار رشته محل در مقطع دکتری در این دانشگاه خبر داد و افزود: امسال چهار رشته محل در مقطع دکتری که تخصیص رشته‌های تحصیلات تکمیلی فرایند پیچیده‌ای دارد، اخذ شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی افزود: ۴۷ رشته محل در مقطع کارشناسی و کاردانی و ۱۲رشته محل در مقطع کارشناسی ارشد به این دانشگاه تخصیص پیدا کرده است.

وی، میانگین سالانه شهریه هر دانشجو در مقاطع مختلف این مجموعه را ۱۲ میلیون تومان اعلام کرد و از ایجاد دانشکده‌های هوش مصنوعی، صنعت ساختمان، انرژی، ساخت و تولید و صنایع وابسته، تعلیم و تربیت، هنر و رسانه و دانشکده جامعه و حکمرانی در این مجموعه طی سال‌جاری خبر داد.

وی از رونمایی نخستین دستگاه کاملا رباتیک برای خط مونتاژ تراکتورسازی ساخته‌ی دانشجویان این دانشگاه در آذرماه سال‌جاری خبر داد.

رنجبران ادامه داد: تست این دستگاه چند روز گذشته با موفقیت در مجموعه تراکتورسازی انجام گرفت که از افتخارات این مجموعه محسوب می‌شود.

وی گفت: دانشگاه واحد آزاد سراب با ۱۴۹۸ دانشجو، ملکان با ۱۲۳۱، کلیبر با۱۰۳۰، اسکو با ۸۷۱ و صوفیان با ۷۲۹ دانشجو جزو پنج واحد پذیرش دانشجو هستند که سال‌های گذشته دارای مشکل جدی بودند.

رنجبران با بیان این‌که در حوزه پژوهشی اتفاقات خوبی رخ داده است، گفت: علاوه بر رباتیک خط مونتاژ تراکتورسازی، تولید مخازن کامپوزیت در دانشگاه شبستر نیز از دیگر فعالیت‌های حوزه پژوهشی است.

وی افزود: تولید جلبک اسپرولینا که از مواد غذایی استراتژیک است از چند سال قبل شروع شده و برنامه‌ی توسعه محوری را در پیش گرفته است.

وی در پایان تصریح کرد: در حوزه‌ی بین الملل ۵۰۰ دانشجو از عراق، ترکیه و آذربایجان در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که برای افزایش ظرفیت و روند رو به رشد آن تلاش می‌کنیم.