وی با اشاره به آغاز تولید مستمر کاتد مس در قالب فرایند هیپ لیچینگ (فرآیند آبی) با ظرفیت حدود سه هزار تن در مجتمع مس سونگون افزود: ۲ کلان پروژه در مجتمع مس سونگون تعریف شده که یکی از این پروژهها، بزرگترین مگا مدول تولید کنسانتره ایران تحت عنوان فاز سه کنسانتره مجتمع مس سونگون با ظرفیت ۴۵۰ هزار تن کنسانتره و ورودی ۲۱ میلیون تن ماده معدنی است و تاکنون بیش از ۲۵ درصد پیشرفت دارد.
مدرس خیابانی گفت: دیگر پروژه درحال اجرا در مجتمع مس سونگون، تولید کاتد از محل کنسانترههای تولیدی در درون این مجتمع است که با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن، اکنون ۳۳ درصد پیشرفت دارد و برای تسریع در اجرای آن در تلاش هستیم.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با تلاش مدیریت و همکاران مجتمع مس سونگون و همافزایی و همراهی مسئولان منطقهای از جمله استاندار محترم، اولویت امروز کشور که سرمایه گذاری و به نتیجه رساندن طرحهای توسعهای و پروژه های نیمه تمام است، تحقق پیدا کند و توانیم خبرهای خوشی در آینده برای مردم استان آذربایجان شرقی داشته باشیم.
وی افزود: ۲ برنامه محوری در شرکت ملی صنایع مس تعریف شده که یکی از آنها رشد و پایداری تولید است که با همت همکاران پرتلاش ما، شاهد افزایش تولید در تمامی محصولات آن در سال ۱۴۰۳ خواهیم بود، البته تحقق این امر الزاماتی دارد که مدنظر قرار داشته و در این راستا برنامه ریزی لازم انجام گرفته است.
مدیر عامل شرکت ملی مس ایران بر ضرورت سرعت بخشیدن به طرحهای توسعه ای تاکید کرد و گفت: در دیدار با برخی از پیمانکاران مقرر شد با برگزاری جلسات مستمر و پایش و رصد دقیق از طریق سیستم کنترل پروژه، اضافه کردن جبهه های کاری، تعداد نیروی کار و ماشین آلات و عقد قرارداد که البته بخشی از آن شامل تجهیزات خارجی است، به روند اجرای پروژه ها سرعت دهیم.
دکتر مدرس خیابانی در جریان سفر به آذربایجان شرقی، ضمن دیدارهای جداگانه با حجت الاسلام علیرضا فضلی امام جمعه ورزقان و تراب محمدی معاون سیاسی اجتماعی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی، در مراسمی به مناسبت روز جهانی کارگر، از تلاش و همت شبانهروزی کارگران نمونه این مجتمع با اهدای لوح تقدیر قدردانی کرد.