فلافل های اهوازی که ماه هاهی اخیر به پدیده جدید خوراکی در تبریز ملقب شده بودند اکنون رقیب دیگری در تبریز پیدا کرده اند که به نظر می رسد سالمتر از آن باشد.
به گزارش صنعتیمیز ، حدود یک و نیم سال قبل بود که اولین فلافلی های اهوازی در منطقه ائل گلی تبریز به روش سلف سرویس سالاد آغاز به کار کرد و در مدت کمی بااستقبال شهروندان تبریزی مواجه شد.
قیمت کم و سالم بودن نسبی فلافل در مقایسه با سوسیس و همبرگر و نیز سلف سرویس بودن سالاد موجب رغبت تبریزی ها به این خوراکی جنوبی شد و هر چند در ابتدا افراد غیر بومی عمدتا جنوبی متولی این رستورانهای کوچک بودند اما در مدت کوتاهی اغذیه فروشیهای متعددی از بومی های تبریزی به این کار روی آوردند و فلافل از ۲ هزار تا ۳ هزار تومان در نقاط مختلف تبریز به فروش رسید و صد البته مشتریان بسیار زیادی نیز پیدا کرد.
اما در هفته های اخیر و به دنبال کاهش قیمت مرغ تا ۵ هزار و ۲۰۰ تومان در تبریز رقیب جدیدی برای فلافل ها پیدا شده و آن مرغ بریان پخت شده در فر است که به صورت انبوه و با قیمت ۱۵ هزار تومان برای مرغ کامل به فروش می رسد.
مرغ بریان فر که روزی یک خوراکی لوکس برای شهروندان تبریزی به حساب می آمد اکنون در نقاط مختلف شهر تبریز و به وفور و با قیمت پائین قابل تهیه است و برخی فروشندگان سس مخصوص و حتی سوپ را نیز به صورت رایگان و برای تبلیغ بیشتر کنار مرغ می گذارند.
ویژه ها
مغازه های مرده در شهر تاریخی تبریز
گشت و گذار در بازارهای قدیمی و مغازه ها یکی از عوامل جذب گردشگر در...
پنجمین همایش کوهنوردی صعود بهاره ارس
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد ارس، پنجمین...
دبیرکل اتاق ایران و عراق : دلار میریزد
جهانبخش سنجابی شیرازی: روند افزایش نرخ ارز قطعاً در میانمدت متوقف...
- دولت مدیریت را واگذار کند، صنعت خودرو جان میگیرد
- ضرورت سرمایهگذاری بخش خصوصی در صنعت نفت و گاز
- سهم استانهای آذربایجان شرقی و کرمان پیش از پرداخت عوارض مس سونگون بررسی میشود
- حذف قیمتگذاری دستوری خودرو در دستور کار| مانعی برای واردات خودرو نداریم
- ضرورت استفاده حداكثری از ظرفیتهای موجود در فولاد متیل برای تقویت صنایع پاییندستی كشور