رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي آذربايجانشرقي دستيابي به اهداف برنامه هفتم را مستلزم توجه به چرخشهاي تحول آفرين مندرج در سند تحول دولت مردمي دانست و گفت: پيشرفت اقتصادي توام با عدالت هدف آرماني برنامه هفتم است.
به گزارش صنعت خبرلری، محمد فرشكاران در جلسه بررسي دستورالعمل نحوه مشاركت استانها در تدوين لايحه برنامه هفتم توسعه اظهار كرد: به خاطر سهولت كار دستورالعمل و راهكارهاي تدوين برنامه هفتم ارائه شده است كه دستگاه هاي اجرايي بايد مطابق با اين دستورالعمل پيشنهادات خود را ارائه دهند.
وي به ضرورت توجه به مسئلهمحوري در تدوين برنامه هفتم اشاره و اضافه كرد: در اين ارتباط موضوعات و اولويتهاي كليدي مطرح بوده و لازم است اهداف، راهبردها و برنامه اجرايي مشخص و بر مبناي آن شاخصها تعريف و در نهايت خروجي ها به صورت كمي معين شود.
فرشكاران يادآور شد: سند تحول دولت مردمي، آمايش سرزمين، راهبردهاي اقتصاد مقاومتي و سياست هاي كلي نظام و دولت مواردي هست كه شالوده كلي برنامه هفتم توسعه كشور را تشكيل مي دهند و بايد جايگاه و تاثيرگذاري شايسته استان را در سطح كلان كشوري بازيابيم.
وي مواردي مثل رشد و ثبات اقتصادي، صندوق بازنشستگي، امنيت غذايي و آب را موضوعات محوري برنامه هفتم توسعه خواند و تمركز بر ارتقاء نظام سلامت، اصلاح الگوي كشت، ارتقاء فرهنگ و توسعه گردشگري را ضروري برشمرد.
رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي آذربايجانشرقي اذعان داشت: هر كدام از دستگاه هاي اجرايي مثل راه و شهرسازي، جهاد كشاورزي، آب منطقهاي، برق منطقهاي و غيره موارد خاص مسئله محور و اولويت دار را در قالب سياست هاي كلي و آينده نگري در نظر گرفته و شالوده كلي توسعه را تعريف كنند.
اين مسئول در عين حال خاطرنشان ساخت: دستگاه هاي اجرايي استان بايد در ارائه پيشنهادات و پيشبرد برنامه هفتم توسعه با دستگاه هاي ملي متبوع هماهنگي كامل داشته باشند.
در اين جلسه نمايندگان دستگاه هاي اجرايي استان پيشنهادات خود را در ارتباط با برنامه هايي كه در چارچوب توانمنديهاي اجرايي كشور امكان اجرا دارند، مطرح كردند.