به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بهرهگیری از فناوریهای نوین و به روز همانند فناوری اطلاعات و ارتباطات (IT)، الکترونیک، مخابرات، نرمافزار و … برای افزایش بهرهوری و کارایی صنعت حمل و نقل را هوشمندسازی حملونقل میدانند. ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز این هدف را با حمایت و تقویت کسبوکارهای این حوزه، دنبال میکند و این هدف را نیز با تعریف ۸ هدف کلان ملی انجام میدهد. «افزایش بهرهوری»، «کاهش تلفات»، «افزایش ایمنی»، «افزایش امنیت»، «کاهش آلودگی هوا»، «کاهش ترافیک»، «کاهش مصرف سوخت» و «توسعه کسب و کارهای ارائه دهنده خدمات نوین» اهدافی است که با همکاری نهادهای ذیربط و شرکتهای دانشبنیان و خلاق تعریف و تدوین شده تا به اجرا درآید.
سامانههای حمل و نقل هوشمندی که در دنیا مورد استفاده قرار میگیرند شامل «سامانههای مرتبط با پارکینگ و پارک حاشیهای هوشمند»، «حمل و نقل عمومی»، «برنامه ریزی سفر»، «حمل و نقل اشتراکی»، «تابلوهای پیام متغیر»، «پرداخت هوشمند»، «مدیریت ترافیک و آلودگی هوا» و «دوربینهای پلاک خوان» میشود.
این سامانهها با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مشارکت شرکتهای دانشبنیان خلاق در داخل کشور در حال توسعه یافتن و تولید بومی هستند.
ویژه ها

رکورد شکنی در تولید کنسانتره و مولیبدن در مس سونگون
مدیر مجتمع مس سونگون از رکورد شکنی در تولید کنسانتره و مولیبدن...

دیدار شهردار تبریز با سفرای کشورهای تاجیکستان و هند در ایران
شهردار تبریز طی دیدارهای جداگانه با نظامالدین زاهدی سفیر...

بازدید رئیس هیاتعامل ایمیدور از مجتمع مس سونگون
معاون وزیر صمت و رئیس هیاتعامل ایمیدور امروز چهارشنبه 29 شهریور ماه...

افتتاح اولین مدرسه کیک ایران در شبستر
اولین مدرسه عالی مهارتی کیک جمهوری اسلامی ایران با حضور مقامات استانی...

کاریکاتور میرسلیم از مافیای خودرو تا…+عکس
اظهارات چند وقت اخیر مصطفی میرسلیم دستمایه انتشار کاریکاتوری از او و...