استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: از این لحظه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی آذربایجان‌شرقی(ساما) و عاشورا را تشکیل می‌دهیم و اعضای شورای اداری، سربازان و فرماندهان این ستاد به شمار می روند و تلاش می کنیم تا واحدهای تعطیل شده به چرخه تولید برگردند.

اسماعیل جبارزاده عصر امروز در اولین جلسه شورای اداری استان در سال ۹۵ اظهار داشت: ما امروز اینجا جمع شده‌ایم که بگوییم لبیک یا خامنه‌ای و به همه بندبند ۱۰ راهکار ارائه شده از سوی مقام معظم رهبری عمل خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه ستادهای اقتصاد مقاومتی را باید در ۲۱ شهرستان تشکیل دهیم، افزود: از ۱۰ هزار واحد صنعتی و تولیدی ما پنج هزار واحد تعطیل شده بود که این تعطیلی در یک فرآیند زمانی تعطیل شد که ما باید یکی یکی این واحدها را به چرخه تولید برگردانیم.

استاندار آذربایجان‌شرقی ادامه داد: من قبل از انتخابات می‌گفتم خدا کمک کند به مسئولانی که اداره جامعه را در این شرایط به عهده می‌گیرند و نمی‌دانستم خود نیز مبتلا خواهم شد لکن افتخار می‌کنیم که مسئولیت ساختن خرابی‌های گذشته را به عهده گرفته ایم.

این مسئول با بیان اینکه از اول سال ۹۳ ما ۱۲ کارگروه تشکیل دادیم تا برای ۲۱ شهرستان برنامه توسعه بر اساس بندهای اقتصاد مقاومتی را تدوین و از اول سال ۹۴ عملیاتی کردن برنامه‌ها را آغاز کردیم، اضافه کرد: امروز اگر خانواده‌ها تهدید می‌شوند،  ناموس ما در خطر است و مشکلات دیگری داریم بخش عمده‌ای از آن به دلیل ضعف اقتصادی است.

جبارزاده یادآور شد: ما مبارزه با ضدانقلاب و جدایی‌طلبان، سال‌های جنگ و سازندگی را پشت سر گذاشتیم و امروز مقام معظم رهبری از ما انتظار دارند تمام توان خود را روی مسائل اقتصادی صرف کنیم که با تمام وجود به این فرمایشات لبیک می‌گوییم و با تمام وجود اجازه نخواهیم داد رئیس جمهور محترم در محضر مقام معظم رهبری و مردم سرافکنده باشند.

استاندار آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: از این لحظه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی آذربایجان‌شرقی (ساما) و عاشورا را تشکیل می‌دهیم و اعضای شورای اداری سربازان و فرماندهان این ستاد به شمار می‌روند.

وی در عین حال متذکر شد: فرماندهان این ستاد باید از همین لحظه کار خود را شروع کنند و از آنجایی که سند تدبیر و توسعه را بر اساس راهبردهای اقتصاد مقاومتی تدوین و تنظیم کرده‌ایم برش سال ۹۵ این سند راه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی آذربایجان‌شرقی به شمار می‌رود.

این مسئول تاکید کرد: به گفته معاون اول رئیس جمهور دو استان کشور به عنوان پیشرو اجرایی کردن راهبردهای ستاد اقتصاد مقاومتی در نظر گرفته شده است که آذربایجان‌شرقی می‌تواند یکی از آنها باشد و ما ۳۰۰ روز وقت داریم آذربایجان‌شرقی را به عنوان استان نمونه از این لحاظ معرفی کنیم.

وی با بیان اینکه در سال ۹۵ ما باید تمام واحدهایی که تعطیل شده را یکی یکی بازگشایی و همه مشکلات سر راه تولید را برطرف کنیم، متذکر شد: تکلیف پروژه‌های نیمه تمام استان باید روشن شود؛ طرح‌هایی که توجیه اقتصادی دارند در اولویت واگذاری به بخش خصوصی قرار گیرند و طرح‌هایی که توجیه اقتصادی ندارند تدبیر و تعیین تکلیف شوند.