رئیس انجمن سازندگان ماشین، قطعه، مجموعه های صنعتی و خودرو تبریزگفت: ۱۰۰ درصد محصولات ماشین سازی در اروپا مشتری دارد و ما خواهان مشارکت دو طرفه آلمانی ها و قطعه سازان تبریز هستیم
یونس اکبرپور پایدار، رئیس انجمن سازندگان ماشین، قطعه، مجموعه های صنعتی و خودرو تبریز در جمع مدیران صنعتی بخش خصوصی در تبریز گفت: امیدوارم که این جلسه باعث توسعه و بهبود روابط اقتصادی دو کشور ایران و آلمان گردد.
پایدار با بیان اینکه صنعت قطعه سازی جزء ارکان صنعت است، افزود: این صنعت پیشنیاز صنایعی مِنجمله کشتی سازی، خودروسازی، صنایع نفت و گاز، صنایع غذایی و دیگر صنایع به شمار می آید.
وی ادامه داد: صنعت یک کشور از لحاظ فعال و سرحال بودن به صنعت قطعه سازی وابسته است لذا پس از تحریم و برجام، این بخش از صنعت نیاز به نوسازی ماشین آلات دارد و حالا موقعیت فراهم است که بتوانیم با ماشین آلات به روز، هم کیفیت قطعات تولیدی را ارتقاء دهیم و هم کیفیت خودروهای تولیدی افزایش یابد.
رئیس انجمن سازندگان ماشین، قطعه، مجموعه های صنعتی و خودرو تبریز، اظهار داشت: در این برهه به علت تقویت هر چه بیشتر واحدهای قطعه سازی، انتظار داریم دولت تمهیداتی را در نظر بگیرد که اگر یارانه ای قرار است داده شود، در آن صنعت قطعه سازی اولویت اول را داشته باشد.
پایدار از آمادگی انجمن سازندگان ماشین، قطعه، مجموعه های صنعتی و خودرو تبریز در جهت انتقال تکنولوژی و همکاری با AMB و VDW، خبر داد و گفت: شرکت های ماشین سازی، موتوژن، چرخشگر، ایدم و دهها کارخانه نتیجه سرمایه گذاری مشترک شرکت های آلمانی در تبریز هستند و کارخانجات دیگری مثل تراکتورسازی، بلبرینگ سازی و پیستون سازی که از این تکنولوژی ها بهره مند هستند.
وی تبریز را قطب صنعتی و ماشین ابزار ایران معرفی کرد و گفت: در کشور آلمان صنعت ماشین ابزار پیشتاز دیگر صنایع بوده و در فرصت کنونی لازم است دو طرف به بهترین نحو ممکن و به صورت بهینه از آن استفاده کرده و موقعیت حاضر را غنیمت بشمارند.