حسن خیری ،مدیر نیروگاه حرارتی تبریز خواستار توجه ویژه دولت به بازسازی این نیروگاه شد.

وی گفت دو مشکل اصلی نیروگاه حرارتی تبریز سوخت مازوت و مصرف آب است، مسئله‌ی مصرف آب این است که نیروگاه‌های حرارتی چندین مدل سیستم خنک کننده دارند، برج‌های خنک کننده‌ی خشک بخش عظیمی از آب مصرفی را صرفه جویی می‌کنند.

مدیر نیروگاه حرارتی تبریز عنوان کرد: برای بروزرسانی تجهیزات نیروگاه حرارتی تبریز و تغییر سیستم خنک‌کننده‌های آن برای هر واحد سه هزار میلیارد تومان بودجه نیاز است.

خیری افزود: مازوت مصرفی در نیروگاه تبریز کیفیت پایینی دارد، هر چه کیفیت مازوت بالاتر باشد میزان نقش آن در ایجاد آلودگی هوا نیز کمتر خواهد بود.

وی روند تولید برق حرارتی را شامل سه نیروگاه بخار، گازی و سیکل ترکیبی دانسته و اظهار کرد: نیروگاه حرارتی تبریز از نوع نیروگاه بخار است که در اکثر کشورها بار اصلی شبکه را نیروگاه های بخار آن کشورها تامین می کنند.وی متوسط راندمان نیروگاه های بخار را حدود ۳۶ درصد عنوان کرده و گفت: راندمان به این معناست که در مقابل مقدار انرژی و سوخت ورودی، نیروگاه چقدر به ما انرژی الکتریسیته می دهد که متوسط راندمان نیروگاه تبریز، ۳۵ درصد بوده که از میزان متوسط راندمان نیروگاه های کشور بالاتر است. خیری، تامین آب مناسب را یکی از دغدغه های مهم در خصوص نیروگاه تبریز دانست و گفت: نیروگاه‌های بخار چندین برج خنک کننده دارند. نیروگاه سهند یک دهم نیروگاه تبریز آب مصرف می کند چرا که برج آن‌جا خشک بوده اما برج نیروگاه تبریز، تر است. وی یادآور شد: در هنگام تاسیس، این منطقه پرآب بوده اما پیش‌بینی لازم صورت نگرفته بود که بعد از ۴۰ سال این منطقه کم‌آب خواهد بود و آب ۱۰۰ متر پایین تر می رود. خیری افزود: میزان مصرف آب در این نیروگاه در فصل تابستان، دو هزار مترمکعب به ازای هر ساعت بوده و در زمستان نیز این مقدار به هزار مترمکعب می رسد که در مجموع میزان مصرف سالیانه حدود هشت میلیون مترمکعب است.
خیری مشکل  مهم نیروگاه را مازوت دانسته و گفت: کیفیت مازوت تحویلی به نیروگاه پایین است. اگر کیفیت این مازوت خوب باشد، آلودگی کمتر خواهد شد. در زمان ساخت نیروگاه، یکسری استانداردها برای مازوت مصرفی تعریف شده است اما حالا مازوتی که تحویل داده می شود، از میزان استاندارد چندین مرتبه پایین تر بوده و میزان گوگرد آن بسیار بالا است.