تولید کننده و پرورش دهنده نمونه کشوری ماهی گفت:ناگت میگو در آذربایجان شرقی تولید می شود و زمینه تولید کالباس و سوسیس ماهی نیز وجود دارد بر این اساس باید تدابیر لازم اندیشیده شود.
به گزارش صنعت خبرلری ، مسوول یک شرکت تعاونی پرورش دهندگان ماهیان سردابی با بیان مشکلات تولیدکنندگان و پرورش دهندگان ماهی در استان گفت: اولین مشکل اصلی بخش شیلات در آذربایجان شرقی این است که تولید کنندگان شرکت تعاونی زیر نظر اتحادیه ندارند که ضرورت ایجاد آن به خوبی احساس میشود.
منصور عباس زاده اظهار کرد: ایجاد تعاونی مزایای زیادی دارد که فعال کردن بخش خصوصی از مهمترین آنها است.
وی ادامه داد: ایجاد نمایشگاه، صادرات، تامین نهاده های دامی و واردات تخم ماهی از جمله مشکلاتی است که با ایجاد تعاونی ها امکان رفع آنها وجود دارد و با این اقدام تولید پایدار بخش شیلات هم تثبیت می شود.
عباس زاده یادآور شد: سال گذشته ۳۵۰ تن فروش کردیم اما اگر موانع تولید و عرضه ماهی برداشته نشود تولید ما نیز کاهش خواهد یافتاگر موانع تولید و عرضه ماهی برداشته نشود تولید ما نیز کاهش خواهد یافت. .
این تولید کننده نمونه کشور ادامه داد: ایجاد آموزشگاه برای آموزش کارگر ماهر و نیروی انسانی مورد نیاز بخش شیلات که بتواند خدمات مناسبی را ارائه دهد از دیگر مشکلاتی است که باید در آذربایجان شرقی برطرف شود.
عباس زاده با اشاره به اینکه مصرف سرانه ماهی نسبت به متوسط کشوری پایین است، اظهار کرد: پایین بودن مصرف سرانه ماهی، آبزیان و فرآورده های آن در آذربایجان شرقی باید از طریق تبلیغات رسانهای برطرف شود. یکی دیگر از مشکلات موجود در آذربایجانشرقی تبلیغات ضعیف در حوزه مصرف ماهی جهت افزایش مصرف سرانه آبزیان و فرآورده های ماهی است بر این اساس این ضعف هم باید از طریق تبلیغات رسانهای برطرف شود.
وی یادآور شد: فراورده های زیاد ماهی وجود دارد که مردم نسبت به آنها آشنایی ندارند مثل سوسیس ماهی، ناگت میگو، فیش برگر و چیپس از جمله این فرآورده ها هستند که ارزش غذایی بالایی داشته و برخی نیز در استان تولید می شوند اما مصرف آن پایین است.
عباس زاده ادامه داد: ناگت میگو در آذربایجان شرقی تولید می شود و زمینه تولید کالباس و سوسیس ماهی نیز وجود دارد بر این اساس باید تدابیر لازم اندیشیده شود.