عضو کمیسیون صنایع و معادن، گفت: رکود حاکم بر صنعت فرش دستباف و بیکاری بافندگان این صنعت نشات گرفته از مشکلات حوزه اقتصاد و صنعت کشور بوده که دامن گیر این قشر نیز شده است.

محمد حسین فرهنگی در گفتگو با خبرگزاری خانه ملت در خصوص ” بیکاری بافندگان فرش های دستی به دلیل کاهش صادرات و عدم حمایت جدی دولت از این صنعت” ، گفت: بازارهای جهانی تابع مولفه های است که برای کسب این بازارها و بازگشت افراد بیکار شده در این حوزه باید تشکل ها و نهادی مرتبط با صنعت فرش دستباف اقدامات جدی تر و فعالتری را انجام دهند.
 

 

نماینده مردم تبریز با بیان اینکه متاسفانه رکود حاکم بر صنعت فرش دستباف و بیکاری بافندگان این صنعت نشات گرفته از مشکلات حوزه اقتصاد و صنعت کشور است که دامن گیر این قشر نیز شده است، اظهار کرد: بیکاری در صنعت فرش دستباف نیز مانند دیگر بخش ها بخاطر مشکلات موجود افزایش داشته و بافندگان به دلیل نبود بازار داخلی و جهانی رو به کارهای کاذب آورده اند.

وی تاکید کرد: فرش دستباف ایران به عنوان صنعتی آمیخته به هنر، یکی از بخش‌های مهم درآمدزایی و ارزآوری کشور است که می‌تواند کشور را از وابستگی به اقتصاد تک‌محصولی نفت خارج و به رشد و توسعه کشور و اشتغالزایی کمک کند و در این راستا باید به بافندگان زحمت کش این صنعت توجه ویژه ای صورت بگیرد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن تصریح کرد: باید برای رفع این مشکل ، ابتدا با برنامه ریزی و نیاز سنجی بازارهای جهانی سعی در شناخت دوباره سلیقه ها و نظرات خریداران داشت و سپس با برطرف کردن مشکلات افراد حاضر در این صنف رو به سوی رشد و شکوفایی حرکت کرد./

پایان پیام