در حالی که اکثر مدیران ارشد شهرداری تبریز با اهالی رسانه ارتباط خوب و سازنده ای دارند اما یک مدیر دو شغله در شهرداری و یک باشگاه ورزشی ترجیح می دهد با شکایت از رسانه منتقد ، به زعم خودش گربه را دم حجله بکشد و فصل فوتبالی بی دردسری را داشته باشد.
به گزارش صنعتیمیز ، یکی از رسالتهای رسانه ها بیان مشکلات و رصد زشتی های موجود در جامعه است که در نگاه اول برای بسیاری از عامه مردم قابل برداشت سریع نیست و رسانه ها وظیفه دارند تا با تحلیل شرایط و اتفاقات حال ، زمینه بروز تخلفات گسترده را در آینده به حداقل برسانند.
در این میان مدیرانی که دربخش های عمومی دارای مسئولیت هستند و بر بخشی از اموال و دارئیهای عمومی اعم از مالی و غیر مالی حکمرانی می کنند موظف به پاسخگویی به رسانه ها به عنوان نماینده افکار عمومی هستند و بایستی در برابر انتقادها و طرح مسائل و حتی شبهاتی که ممکن است وجه اجتماعی آنان را نیز خدشه دار کند با کمال تواضع و فروتنی رفتار کرده و از رسانه های منتقد نیز متشکر باشند.
این اتفاق در سالهای اخیر در بدنه مدیریتی استان و نیز شهرداری تبریز تا حد زیادی رخ داده و مسئولان روابط عمومی ارشد استانی مانند مسئولان روابط عمومی استانداری و شهرداری کلان شهر تبریز در برابر رسانه های منتقد روش تعامل و پاسخ به افکار عمومی را در پیش گرفته اند و حتی در مواردی که به شخص مسئولان نیر توهین صورت گرفته با سعه صدر برخورد شده و در مقابل نیز رسانه های فهیم استان اشتباهات خود را پذیرفته و در نتیجه دشمنی های احتمالی و کینه ها به دوستی مبدل شده است.
اما در یکی از موارد نادر ، یک مدیر ارشد شهرداری که همزمان مدیر عامل یک باشگاه ورزشی در تبریز نیز است در برابر یک انتقاد و طرح مسئله ساده از سوی یک رسانه منتقد راه دادگاه را در پیش گرفته و با به کار گیری و پرداخت هزینه به یک وکیل خارج از کادر اداری شهرداری و باشگاه تصمیم دارد تا با وارد کردن اتهمات مختلف این رسانه منتقد را تنبیه کند!!!!
در حالی که اکثر مدیران ارشد شهرداری تبریز با اهالی رسانه ارتباط خوب و سازنده ای دارند اما یک مدیر دو شغله در شهرداری و یک باشگاه ورزشی ترجیح می دهد با شکایت از رسانه منتقد ، به زعم خودش گربه را دم حجله بکشد و فصل فوتبالی بی دردسری را داشته باشد.
اما این اقدام آقای رئیس در حالی صورت گرفته که بازتاب اقدام وی در میان اهالی رسانه چندان مطلوب نبوده و برخی از فعالان و پیشکسوتان رسانه ای برای حل مسئله و ضربه نیامدن به وجهه باشگاه در آستانه فصل پیشقدم شده اند اما علی رغم توصیه ها دوستان دلسوز به ورزش استان و شهر تبریز برای رفع تنش آقای مدیر عامل ترجیح می دهد تا جلسات بعدی دادگاه نیز برگزار شود و رسانه منتقد به اشد مجازات !! برسد تا دیگر کسی در فصل ورزشی و حضور ماشین سازی در لیگ برتر جرئت انتقاد نداشته باشد.
حال سوال اینجاست که آیا آقای رئیس نمی توانست هزینه پرداختی به وکیل را برای حمایت از فعالان سانه ای و زحمتکش استان صرف کند؟ و آیابرای قدردانی از رسانه ها هم حاضر است به اندازه هزینه برای شکایت از رسانه منتقد هزینه پرداخت کند؟
آیا وی می تواند با این روش رسانه ها را متملق خود کند و آنان را مرعوب خود کند؟
شکایت این شخص از رسانه منتقد در صورت حصول نتیجه و موفقیت وی در دادگاه ، مجازات مشخصی در قانون مطبوعات دارد و بی تردید پس از طی مراحل دادگاه روسیاهی به زغال می ماند و راه پر سنگلاخی که باید در برابر رسانه های منتقد پیمود؟
سوال دیگری که وجود دارد این که آیا آقای رئیس و همفکران وی در باشگاه ورزشی و شهرداری تبریز مدیران دائمی هستند و این مجموعه ملک شخصی آنان است که اجازه نمی دهند کسی از عملکرد آنان انتقاد کنند و به محض طرح ساده ترین مسئله راه دادگاه در پیش می گیرند؟
آیا اگر هزینه های دادرسی از طرف باشگاه پرداخت نمی شد نیز حاضر بودند از جیب مبارک برای تنبیه !! رسانه منتقد هزینه کنند؟
این سوالات و بسیاری از مسائل دیگر موضوعاتی هستند که هر مدیری در بخش عمومی باید به آنها پاسخگو باشد و خود را درمعرض وجدان عمومی و شخصی قرار دهد.