احداث فاز سوم کارخانه «پارلا منسوجات»؛ آبادانی شهرک سرمایه گذاری خارجی

اشتغالزایی ۱۰۰۰ نفری در شرکت «پارلا منسوجات»

شرکت «پارلا منسوجات» با سرمایه گذاری ۱۰۰درصدی خارجی در شهرک سرمایه گذاری خارجی که در ۲۰ کیلومتری تبریز در استان آذربایجان شرقی و در حوزه ناحیه ۳ اوقاف شهرستان تبریز واقع شده، در زمینه تولید انواع منسوجات خانگی فعالیت داشته و با اشتغالزایی برای حدود یک هزار نفر، باکیفیت ترین پارچه های پرده ای را تولید می کند.
به گزارش… دکتر سید احمد سیدی، قائم مقام شرکت «پارلا منسوجات» و نائب رییس انجمن تخصصی صنایع نساجی استان آذربایجان شرقی در مصاحبه ای به مناسبت «هفته وقف» ضمن اعلام مطلب فوق، تصریح کرد: مجموعه حاضر بزرگترین کارخانه نساجی کشور در حوزه تولید پارچه پرده است. این کارخانه معظم که از سال ۱۳۸۷ احداث شده، سالانه ۹۰میلیون مترمربع انواع پارچه های پرده ای را تولید می کند.
وی افزود: شرکت «پارلا منسوجات» ضمن اینکه بازار داخلی را تامین می کند، محصولات آن به بیش از ۲۰ کشور خارجی نیز صادر می شود. شروع به کار این مجموعه، نقطه پایانی بر موضوع قاچاق پارچه های پرده ای از کشورهای همسایه بود که آن را به صادرات تبدیل کرد و زمینه اشتغال صدها نفر از جوانان این مرز و بوم را فراهم نمود.
عضو هیات مدیره شهرک صنعتی سرمایه گذاری خارجی با اشاره به اینکه زمین مجموعه متعلق به اداره کل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی است، گفت: کل شهرک سرمایه گذاری خارجی به عنوان تنها شهرک اختصاصی ویژه سرمایه گذاران خارجی در کشور، در زمین های اوقاف ناحیه۳ شهرستان تبریز واقع شده و عایدات این مجموعه صرف مسایل عام المنفعه می شود که حسن بزرگی برای جامعه ماست.
وی به تمام سرمایه گذارانی که قصد سرمایه گذاری در سطح کشور را دارند، پیشنهاد کرد تا از چنین مکان هایی استفاده نمایند چون هزینه هایی که پرداخت می کنند، مقرون به صرفه تر است و همچنین از این طریق، باقیات الصالحاتی از خود بجا می گذارند که صرف مسایل عام المنفعه می شود.
دکتر سیدی با اشاره به فعالیت ۲۰۰ واحد تولیدی در شهرک سرمایه گذاری خارجی، اظهار داشت: ارزش افزوده ای که شامل حال زمین های شهرک متعلق به اوقاف شده، در سایه سرمایه گذاری و تلاش سرمایه گذاران صورت گرفته است لذا اداره اوقاف هم باید کمک حال سرمایه گذاران باشد.
وی با اشاره به حدیثی از حضرت رسول اکرم(ص) مبنی بر «بهترین مردم کسانی هستند که بیشترین خیر را به مردم می رسانند»، تصریح کرد: سرمایه گذاران با اشتغالزایی برای هزاران نفر در این شهرک زمینه ارتزاق جمع کثیری از مردم را فراهم کرده اند و حال باید مسوولان اوقاف نیز در حد توان از چنین سرمایه گذارانی حمایت کنند تا چنین کارخانه هایی در کشور توسعه یابد.
نائب رییس انجمن تخصصی صنایع نساجی استان سپس با اشاره به تحریم های ظالمانه که سالهاست گریبانگیر کشورمان شده است، گفت: وضع فعلی اقتصاد کشور در شان مردم ساعی و پرتلاش آن نیست و رهبر فرزانه انقلاب نیز سالهاست که با تاکید بر لزوم حمایت از تولید و اشتغال، شعار سال را هم در همین راستا انتخاب و اعلام می کنند لذا ضمن تشکر و قدردانی از زحمات بی شائبه مسوولان اوقاف بخصوص حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا خلیلی، مدیر محترم ناحیه۳ اوقاف و امور خیریه شهرستان تبریز تقاضا داریم همانطور که تاکنون از هر حیث کمک و پشتیبان ما بوده اند، از این پس هم حمایت خود از سرمایه گذاران داخلی و خارجی را تداوم بخشند تا انشاالله با کمک هم به منویات حضرت آقا عمل کنیم و بتوانیم مقوله اشتغالزایی و افزایش تولید را تحقق بخشیم.
دکتر سیدی با تاکید بر اینکه امروز با جنگ نرم دشمن که همان جنگ اقتصادی است، مواجه هستیم، تصریح کرد: همانطور که در دفاع مقدس جوانان این مرز و بوم با اسلحه از کیان کشورمان دفاع کردند، امروز هم بر مسوولان فرض است که با حمایت از تولید و اشتغالزایی و سرمایه گذاران، به حل مشکلات اقتصادی جامعه کمر همت ببندند.
وی سپس با اشاره به محدوده شرکت «پارلا منسوجات» گفت: این زمین حدود ۲۱هزارمترمربع است که قبلا یک زمین لم یزرع بوده و با حمایت های مسوولین ذیربط به یک مکان صنعتی تبدیل و به زمین های شهرک سرمایه گذاری خارجی الحاق شد.
قائم مقام شرکت «پارلا منسوجات» با اشاره به مشکلات شهرک سرمایه گذاری خارجی تصریح کرد: وجود پاره ای مشکلات، موضوع سرمایه گذاری در آن را ریسک پذیر کرده است. یکی از این مشکلات، موضوع مسیل هایی است که در این زمین ها واقع شده است و اگر تدابیری برای آنها اندیشیده نشود، به هنگام بارندگی شدید، آب بارش ها در پایین دست به سیل عظیمی تبدیل شده و کل شهرک سرمایه گذاری خارجی را با مخاطره مواجه خواهد کرد. لذا هم از اداره کل اوقاف، هم شرکت شهرکهای صنعتی و هم سایر نهادهای ذیربط تقاضا داریم همانگونه که تاکنون حامی ما بوده اند، از این