مدیر عامل سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز از نصب توصیه های ایمنی همزمان با تشدید کنترل های بهداشتی توزیع و عرضه گوشت خبر داد.
به گزارش صنعت خبرلری به نقل از روابط عمومی سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز دکتر کریم قدرتی درگفتگو با خبرنگاران از افزایش نظارتهای بهداشتی و ایمنی در این مجموعه خبر داد و افزود: با هدف ارتقای بهداشت کنترل بهداشتی اصناف مربوطه اجرا میشود و ورود و خروج افراد به کشتارگاه تبریز با نظارت بیشتری صورت می گیرد.
وی ادامه داد: در همین راستا و با رویکرد آموزشی تذکرات لازم در سالنهای کشتارگاه نصب شده و در معرض دید عموم قرار گرفته است.
مدیر عامل سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز خاطر نشان کرد: افزایش نظارت بر کشتار و صنوف وابسته جز با همراهی ، فعالان این حوزه در بخش خصوصی امکان پذیر نیست وخوشبختانه همراهی مناسبی را از طرف قشر خدمات رسان قصابی شاهد هستیم.