۷۰ طرح کاربردی و صنعتی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی سهند تبریزاجرا شده و با شرکتهای مختلف همافزایی و همکاری خوبی داریم.
رضا علیزاده بعد از ظهر امروز در اولین همایش ملی فرآیندهای پالایشگاهی در تبریز که در محل تالار پتروشیمی تبریز برگزار شد، بر ضرورت همکاری بیشتر صنعت و دانشگاه در ارتقای کیفی فعالیتهای صنعتی و کاهش آلایندگی تاکید کرد.
وی گفت: این دانشگاه تاکنون بیش از ۲ هزار دانش آموخته تربیت کرده و در حال حاضر نیز نزدیک به یک هزار نفر دانشجو در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دارد.
علیزاده تاکید کرد: دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی سهند یکی از دانشکدههای مطرح مهندسی شیمی در ایران است و فعالیتهای علمی خوبی دارد.
رئیس دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی سهند تبریز گفت: تعامل با صنعت کشور باید از رویکردهای دانشگاهی باشد و دانشگاه صنعتی سهند تبریز در این زمینه پیشگام است و در همین راستا طرحهای صنعتی و نیمه صنعتی زیادی با موفقیت در این دانشکده به انجام رسیده است.
علیزاده عنوان کرد: بسیاری از فارغالتحصیلان این دانشکده در حوزههای مختلف صنعتی از جمله وزارت نفت جذب و یا در دانشگاههای دولتی ایران به عنوان هیئت علمی مشغول به کار شدهاند و در حال حاضر نیز ۲۹ نفر هیئت علمی در این دانشگاه مشغول تدریس هستند.
وی به همکاری با صنعت پالایشگاهی اشاره کرد و گفت: انجام طرحهای مهم صنعتی در زمینه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در این دانشکده انجام میشود و به عنوان یکی از دانشکدههای برتر کشور در زمینه مطالعات و پژوهشهای نفتی شناخته شدهایم.
علیزاده یادآور شد: پژوهشکده نفت و گاز دانشکده مهندسی شیمی از سوی استاندار آذربایجانشرقی به عنوان دبیرخانه ستاد توسعه فناوریهای نفت و گاز استان آذربایجانشرقی انتخاب شده و مرکز تحقیقات رآکتور و کاتالیست در این دانشکده فعال است.
رئیس دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی سهند تبریز خاطرنشان کرد: انتشار ۵۰۰ مقاله علمی و پژوهشی معتبر جهانی و نیز ۲ هزار مقاله کنفرانسی از افتخارات اعضای هیئت علمی و اساتید این دانشگاه است.
وی بیان کرد: ۷۰ طرح کاربردی و صنعتی نیز در این دانشکده اجرا شده و با شرکتهای مختلف همافزایی و همکاری خوبی داریم.