قایم مقام امور صنعت و معدن سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی گفت:خیره طلای شناخته شده در استان ۳۷ میلیون تن کانسنگ است که در شهرستانهای ورزقان ، چاریماق ، اهر و هشترود این معادن هستند و در ۸ محدوده معدنی اکتشافات انجام میشود.
به گزارش صنعت تبریز ، سید مرتضی نیرومند اسکویی امروز در نشست خبری افزود:
با هدف جلوگیری از رانت اطلاعاتی در بخش معدن این استان، یکهزار محدوده معدنی آزادسازی شده جهت اکتشاف به صورت آن لاین در اختیار متقاضی ها قرار می گیرد.
وی گفت: این یکهزار محدوده معدنی با هفت هزارکیلومتر مربع وسعت از اول دی سال جاری در قالب لایه آزادسازی شده در سایت این سازمان به آدرس ‘ http://aze.mimt.gov.ir ‘ آماده ثبت و اکتشاف از سوی متقاضی ها است.
وی گفت: متقاضی های دارای شرایط لازم در زمینه های فنی و مالی پس از ثبت این معادن باید نسبت به دریافت پروانه اکتشاف تا دو ماه پس از تاریخ ثبت اقدام کنند و درغیر این صورت آزاد سازی مجدد محدوده را شاهد خواهیم بود.
وی با اشاره به ضرورت توسعه بخش معدن درآذربایجان شرقی افزود: در سند تدبیر و توسعه این استان به جز دو شهرستان تبریز و اسکو، توسعه بخش معدن جزو اولویت های کاری تمام شهرستان ها به شمار می رود.
وی گفت: آذربایجان شرقی با ۸٫۲ میلیارد تن ذخیره معدنی رتبه نخست کشور و با ۳۵ میلیون تن استخراج در رتبه چهارم کشور قرار دارد.
وی تعداد معادن دارای پروانه بهره برداری استان را ۶۷۸ معدن و تعداد معادن شن و ماسه را ۴۰۰ مورد عنوان کرد و افزود: بخش معدن با اشتغال زایی برای ۱۱ هزار و ۶۰۰ نفر در رتبه دوم کشور از لحاظ اشتغال زایی دراین بخش برخوردار است.
نیرومند با اشاره به اینکه حداقل ۱۰ نوع ماده معدنی آذربایجان شرقی در سطح ملی مطرح است، گفت: کمربند آلپ – هیمالیا از این استان عبور می کند و کانی های فلزی بسیار گران بهایی از جمله مولیبدن، طلا، مس، نفلین سینیت در این استان نیازمند اکتشاف و سرمایه گذاری است.
ویژه ها
رونمایی از پوستر چهارمین همایش تجلیل از پیشکسوتان صنعت کفش تبریز
علیرضا جباریان فام، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان کفش استان...
افزایش تولید کنسانتره مس و مولیبدن با عبور از برنامهی پیشبینی شده
مدیر مجتمع مس سونگون ورزقان، از افزایش ۴ درصدی تولید کنسانتره مس و ۹...
تمام ظرفیت دولت در خدمت بخش خصوصی
غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی در مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت...
- آذربایجانشرقی به عنوان یکی از بزرگترین قطبهای تولید کشور است
- مناقصه احداث کارخانه تصفیه زهاب اسیدی پخیر چای و طرح استحصال مس از آن به روش
- تأیید اقدامات ارزشمند زیست محیطی در پتروشیمی تبریز
- به هیچ وجه نباید حق هیچ کارگری در مجموعه شرکت ملی مس تضییع شود
- مجموعه تراکتورسازی چالشهای صنعت خودروسازی را به خوبی مدیریت کرده است