وی با اشاره به مسئولیت‌های اجتماعی مس سونگون، اظهار کرد: جاده خواجه-ورزقان از محل مسئولیت‌های اجتماعی مس سونگون اجرایی شده و در سالجاری چهار هزار میلیارد ریال برای تکمیل نواقص آن هزینه شده است. مجوز دوبانده کردن راه ورزقان به معدن نیز دریافت شده و در حال مطالعات و انتخاب پیمانکار قرار دارد.
عظمایی گفت: مسیر ورزقان-نوردوز به عنوان یک پروژه استراتژیک مطرح بوده و اعتبار پنج هزار میلیارد ریال برای شروع آن در مجمع ملی مس اختصاص یافته است.


وی ادامه داد: یکی از زیرساخت‌های اساسی شهرستان ورزقان با توجه به تنوع آب و هوایی، ضرورت احداث کمپ ورزشی است که گام اساسی در جهت رفع محرومیت است. تا امروز سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای این کمپ هزینه شده و ۳۵ درصد پیشرفت دارد و سعی داریم تا پایان سال ۱۴۰۴ به اتمام برسد.
مدیرعامل مجتمع مس سونگون اظهار کرد: چهره شهر ورزقان علی رغم برخورداری از موهبت الهی معادن، نفعی نبرده است زیرا هزینه‌های گذشته برای این شهر به صورت مصارف هزینه‌ای و نه زیرساختی بوده است.
وی بیان کرد: ۴۰۰ میلیارد ریال برای تجهیز و توسعه بهداشت شهرستان ورزقان تخصیص یافته است.
وی در خصوص اهمیت اجرای پروژه کاتد نیز افزود: اکنون به اجبار کنسانتره تولیدی مجتمع را جهت تکمیل زنجیره به کرمان می‌فرستیم اما در صورت اجرای پروژه کاتد، کنسانتره در مجتمع مس سونگون تبدیل به ارزش افزوده بیشتر می‌شود و در این راستا خودبخود ارتباط ساختاری بین کرمان و آذربایجان شرقی قطع خواهد شد.
عظمایی در خصوص بازگشت ۱۵ درصد از سهم درآمدهای مالیاتی مس سونگون به منطقه، اظهار کرد: سال گذشته از محل فعالیت‌های کل معادن دولتی استان ۲۵ هزار میلیارد ریال مالیات وصول به خزانه دولت واریز شده است و ۱۵ درصد هیچگاه نه در استان ما و نه در سایر استان‌ها محقق نشده است چرا که خزانه اعلام حاکمیت دارد و شرکت ملی مس نیز در این خصوص اختیاری ندارد.
وی در خصوص تاثیر مدیریت مجتمع بر مدیریت باشگاه مس سونگون نیز خاطرنشان کرد: هیچ نظارتی از سوی مدیریت مجتمع بر باشگاه وجود ندارد و این باشگاه به صورت مستقیم زیرنظر شرکت ملی مس ایران است.