نماینده مردم تبریز ، آذر شهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اعلام این خبر ابراز داشت: بودجهای که در گام اول برای رویداد تبریز ۲۰۱۸ تعیین شده بود با بودجهای که مصوب شده بود بسیار پایین بود ولی با توجه به اینکه برنامه های خوبی از طرف متولیان امر تدوین شده بود با جلسات کارشناسی متعدد و هماهنگیهای مختلف این رقم افزایش یافت.
عضو کمسیون فرهنگی مجلس با اشاره به نبود متولی اصلی برای کارهای فرهنگی در کشور و موازی کاری در این خصوص تصریح کرد: اگر یکپارچگی صورت پذیرد تایین وپیگیری بودجه های اختصاصی هم روانتر انجام خواهد گرفت.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی هم در این نشست با انتقاد از تعدد دستگاههای فرهنگی در کشور، اظهار کرد: امروز مشکل فرهنگی یکی از مهمترین دغدغه های اجتماعی است که نیازمند هم افزایی و تعامل بین بخشی در میان نهادهای مربوطه است.
سید محسن لطیفی افزود: اگر برنامههای فرهنگی هدفمند باشند تاثیر گذاری بهتری خواهند داشت.
وی مشکلات مالی و اعتبارات کم را از مهمترین مسایلی دانست که سد راه نهادهای فرهنگی هستند.
این مقام مسئول عنوان کرد: کار فرهنگی، حرکتی جهادی را می طلبد که ابتدا باید زیر ساختها تقویت شود و حمایتها از فعالان فرهنگی افزایش یابد.
در این نشست مدیران مختلف حوزه های فرهنگی استان در سخنانی جداگانه در مورد نداشتن انسجام در کارهای فرهنگی، نبود متولی واحد برای امور فرهنگی، چندگانگی نهادهای فرهنگی، اختصاص نیافتن منابع مالی کافی برای کارهای فرهنگی به اظهار نظر پرداختند.