علی رغم افزایش ۳۰ درصدی قیمت تراکتور این محصول در بازارسیاه دارد و به دو برابر قیمت توسط دلالان فروخته میشود.

به گزارش صنعت خبرلری ، ، تراکتور سازی ایران که مهمترین کارخانه آن داخل محدوده شهری تبریز قرار دارد ،  سهم مهمی در تامین بازار ۲۲ هزاری تراکتور کشور دارد و این کارخانه سالانه حدود ۲۰ هزارتراکتور تولید می کند که حدود ۲ هزار تراکتور به کشورهای مختلف صادر میشود و مابقی دربازار داخلی به فروش می رسد.

با اینحال بر اساس تازه‌ترین اطلاعیه منتشره از سوی شرکت تراکتورسازی ایران  این شرکت اعلام کرد که از ۲۲ فروردین ماه امسال نرخ فروش محصولات خود را افزایش داده است.

طبق مصوبه جلسه شماره ۸۹  هیئت مدیره شرکت که در ۱۶ فروردین امسال مصوب شد،  نرخ فروش محصولات این شرکت ۳۰ درصد افزایش یافت.

البته آخرین بار قیمت تراکتور مهر ماه سال گذشته افزایش  25 درصدی را تجربه کرده بود.

اما با این وجود از نخستین روزهای سال جاری عرضه تراکتور در بازار آزاد عملا صورت نمی گیرد و فروش تراکتور تنها توسط حواله های پیش فروش شده است که نوبتی چندین ساله را تجربه می کند.

کشاورزان استان که با بارشهای خوب زمستان و پائیز امید به توسعه کشت دارند با کمبود تراکتور در بازار با مشکل مواجه شده اند.

به گفته امید دیزجی از فروشندگان لوازم ماشین آلات کشاورزی چهار راه نادر تبریز قیمت تراکتور در بازار آزاد حداقل دو برابر قیمتهای اعلامی از سوی کارخانه است.

وی می گوید: در حالی که قیمت ها از نیمه سال گذشته دو بار افزایش داشته اما بازهم تراکتور در بازار کمیاب است.

اسد نصرتی ، کشاورز خسروشاهی هم از وضعیت نابسامان تهیه تراکتور خبر می دهد و بیان می کند: تراکتوری که سال قبل حدود ۱۰۰ میلیون تومان قیمت داشت امسال به قیمت ۲۵۰ میلیون تومان هم قابل تهیه نیست و تراکتورهای معمول مورد استفاده که کارایی لازم برای مزارع را داشته باشد اکنون قیمتی معادل ۴۰۰ میلیون در بازار آزاد دارند.

گفتنی است، تلاش خبرنگارصنعت خبرلری ، برای کسب جوابیه از مسئولان تراکتور سازی و مدیران روابط عمومی این کارخانه تا کنون به جایی نرسیده و تلفن مدیران این کارخانه هم اغلب خاموش یا در دسترس نیست.