مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید آذربایجان شرقی از اعطای تسهیلات کارآفرینی به کار آفرینان استان خبرداد و افزود: این تسهیلات تا سقف یک میلیارد ریال برای حمایت از تولیدات داخلی پرداخت می شود.

به گزارش صنعتیمیز به نقل از ایرنا ، علیرضا آخوندزاده، روز پنجشنبه در جلسه اقتصاد مقاومتی در شهرستان عجب شیر افزود: ساماندهی صنعت گردشگری، صنایع دستی و حمایت از تولیدات کوچک و صادرات محصولات آن ها به بازارهای جهانی از مهمترین اقدام این صندوق طی سال جاری است.
وی، اعطای وام‌ این صندوق برای اشتغال را در سه نوع مشاغل خانگی، خوداشتغالی و کارآفرینی عنوان و اظهار کرد: وام مشاغل خانگی تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال، خوداشتغالی تا سقف ۳۰۰میلیون ریال و کارآفرینی تا سقف یک میلیارد ریال با کارمزد چهار درصد برای افراد متقاضی اعطا می شود.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید آذربایجان شرقی،‌ با بیان اینکه در سال گذشته کل اعتبارهای صندوق۵۱۰ میلیارد ریال بود، یادآور شد: با وجود نیروی کم در صندوق و با همت همکاران، این سهمیه امسال با افزایش به ۷۷۱ میلیارد ریال جذب شده است.
آخوندزاده، با اشاره به سابقه فعالیت این صندوق در کشور از سال ۷۱ تا سال ۸۴ در خصوص وام های خوداشتغالی و ازدواج، ادامه داد: در دولت نهم صندوق حمایت از فرصت‌های شغلی وزارت کار و صندوق توسعه اشتغال روستایی از وزارت جهاد کشاورزی جدا و صندوقی به نام مهر امام رضا(ع) با هدف کمک به ازدواج، اشتغال و مسکن جوانان راه اندازی شد.
وی، گفت: صندوق مهر امام رضا(ع) نیز بر اساس مصوبه دولت یازدهم که نباید موسسات مالی به نام ائمه(ع) باشند به صندوق کارآفرینی امید تغییر نام داد که هم اکنون در خصوص رسالت اصلی خود برای اشتغال فعالیت می کند.
وی با اشاره به اینکه در سال ۹۴، بانک مرکزی تا سقف ۹۶ میلیارد ریال سهمیه به آذربایجان شرقی در زمینه ازدواج اختصاص داد، یادآور شد: در سال گذشته با تلاش همکاران صندوق کارآفرینی امید استان بیش از این سهمیه در قالب سه هزار و ۷۱ فقره وام به میزان ۱۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال وام پرداخت شد.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید آذربایجان شرقی با اشاره به تفاهم‌نامه‌های خارج از دستورات ابلاغی بانک مرکزی، گفت: طبق تفاهم نامه کشوری با دانشگاه آزاد اسلامی، به دانشجویان این دانشگاه ۱۰۰ میلیون ریال وام با بازپرداخت سه ساله با سود چهار درصد اعطا می‌شود.
آخوندزاده، حمایت کارآفرینی برای زنان بی سرپرست و بدسرپرست از سوی این صندوق را جزو برنامه های امسال این صندوق اعلام کرد و افزود: طرح ‘یک روستا یک محصول’ نیز با شناسایی پتانسیل های هر روستا شروع شده و به عنوان پایلوت در هر روستای شهرستان ها اجرا می شود.
وی گفت: با اجرای این طرح با توجه به ظرفیت های خوب هر روستا در حوزه های مختلف، زمینه توسعه بخش کشاورزی، ایجاد اشتغال پایدار و کاهش بیکاری در روستاها فراهم می شود.
آخوندزاده، با بیان اینکه این صندوق در تجهیز مجتمع های تجاری در عجب شیر، تسهیلات چهار درصدی به افراد متقاضی پرداخت می کند، اظهار کرد: طرح های کارآفرینی، مشاوره و طراحی این بازارچه ها از سوی صندوق ارایه می شود.
وی، یاداور شد: در سال ۹۴ در شهرستان عجب شیر به ۹۹ نفر وام با سهمیه دو میلیارد و ۱۷۰ میلیون ریالی پرداخت شده است.
آخوندزاده، با اشاره به اینکه ۹۳ شغل پایدار در سال ۹۴ در شهرستان عجب شیر ایجاد شده است، اضافه کرد: برای این منظور ۱۱ میلیارد ریال وام به کارآفرینان در این شهرستان اعطا شده است.